Jennifer Lopez ja Ben Affleck kihloihin? Timanttisormus käynnisti huhumyllyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin suhteesta ei ole puuttunut saippuaoopperamaisia käänteitä. Vuosituhannen vaihteessa seurustelleet tähdet menivät kihloihin vuonna 2002, mutta erosivat kahta vuotta myöhemmin. Taannoin pari palasi yllättäen yhteen.

Nyt Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin on huhuttu menneen uudelleen kihloihin. 52-vuotias Lopez nähtiin Los Angelesissa huonekaluostoksilla isokokoinen timanttisormus vasemman käden nimettömässä sormessaan. TMZ-sivuston mukaan pariskunta osti myös taannoin 55 miljoonan dollarin yhteisen kartanon.

Hollywood-pari palasi yhteen vuonna 2021 Lopezin lopetettua suhteensa baseball-tähti Alex Rodriguezin kanssa. Lopez hehkutti uudelleen hehkuvaa romanssia vieraillessaan Ellen DeGeneres Show -ohjelmassa Marry Me -elokuvan tiimoilta. Tähden mukaan hän ei olisi uskonut palaavansa Affleckin kanssa yhteen, mutta kuvailee uutta suhdetta kauniiksi asiaksi.