Somekaunotar Linda Manuella sykähdyttää alusvaatekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosikymmenellä myös Suomessa suosituksi noussut fitness-buumi nosti julkkistähdeksi jokunen vuosi sitten myös Linda Manuellan, joka keräsi mittavan seuraajajoukon sekä Facebookissa että Instagramissa. Taannoin hänet nähtiin myös suomalaisessa elokuvassa, joten somekaunotar on tullut tutuksi jo useista yhteyksistä.

Tällä kertaa Linda on säväyttänyt sosiaalisen median seuraajiaan julkaisemalla upean kuvan, jossa hän poseeraa mustissa alusvaatteissa.

Helsinkiläinen personal trainerina työskentelevä Linda Manuella nähtiin vuosia sitten vilaukselta myös huippusuositussa Luokkakokous-elokuvassa, jossa hän esitti kahvilan myyjää. Jaajo Linnonmaan ja Aku Hirviniemen roolihahmojen lisäksi myös kymmenettuhannet muut ihailevat näyttävää kaunotarta varsinkin hänen Instagram-kuvissa.