Britney Spearsin vanhempien luksuselämä paljastui – maksettu tyttären rahoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britney Spearsin äiti Lynne Spears vaatii 660.000 dollaria oikeudenkäyntikuluja tyttärensä omaisuudesta maksettavaksi. Britneyn asianajaja Mathew Rosengartin mukaan pyyntö on kohtuuton, koska laulaja on vuosikymmeniä ollut perheensä ainoa elättäjä. Hän on elättänyt koko perhettään.

Britney Spears oli vanhempiensa holhouksen alaisena 13 vuotta. Tässä ajassa hänen isänsä Jamie Spears maksoi itselleen kuusi miljoonaa dollaria palkkaa toimiessaan tyttärensä holhoojana. Miehellä on entisyyttä talousasioiden huonosta hoitamisesta ja hän on tehnyt konkursseja ennen Britney Spearsin menestyksekästä uraa, PageSix uutisoi.

Lynne Spears puolestaan ​​on asunut ainakin vuosikymmenen ajan Britney Spearsin omistamassa suuressa talossa Kentwoodissa, Louisianassa. Asianajaja Rosengartin mukaan hänen tyttärensä on myös jatkuvasti – ja avokätisesti – maksanut Lynne Spearsin juoksevia kuluja, kuten puhelinlaskuja, vakuutuksia, veroja, maisemointia, allastöitä, tuholaistorjuntaa, remontteja ja kunnossapitoa yhteensä noin 1,7 miljoonaa dollarilla.