Nyrkkeilijä Floyd Mayweather astuu kehään kesällä – ottelupaikkana helikopterikenttä Dubaissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyrkkeilijä Floyd Mayweather ei ole valmis lopettamaan uraansa kokonaan. Mies aikoo astua kehään 14. toukokuuta Dubaissa oteltavassa The Global Titans Fight Series -ottelussa. Näytösottelun kehään astuu vastaan ”Dangerous” Don Moore.

Ottelu käydään Burj Al Arab Hotelin helikopterin laskeutumisalustalla. Tiedossa ei ole, tuomaroidaanko ottelu vai onko kyseessä pelkästään näytösmuotoinen show, TMZ uutisoi. 45-vuotias Mayweather tunnetaan hulppeaan elämäntyyliin mieltyneenä ja hän nettoaa otteluista jopa satoja miljoonia dollareita.

Hän ilmoitti jo vuonna 2015 ensimmäisen kerran lopettavansa uransa ja jättävänsä kehät voittamattomana. Mies on kuitenkin nähty otteluissa myös sen jälkeen. Hän otteli viimeksi viime kesänä Youtube-tähti Logan Paulia vastaan.