IL: Tuottaja harkitsi Salkkareiden tunnarin vaihtoa – tilalle olisi tullut Erika Vikmanin hitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -sarjaa on esitetty MTV3-kanavalla jo yli 20 vuoden ajan. Sarjan tunnusmusiikkina on toiminut alusta lähtien Anna Hanskin Tunteisiin -kappale, josta on tosin kuultu vuosien varrella useita erilaisia versioita.

Nyt Salattujen elämien tuottaja Marko Äijö on kuitenkin paljastanut Iltalehdelle harkinneensa taannoin Salattujen elämien tunnuskappaleen vaihtamista. Suositun suomalaisartistin, Erika Vikmanin Syntisten pöytä olisi nimittäin Äijön mukaan sopinut täydellisesti sarjaan.

– Jätettyjä, petettyjä, eronneita, karanneita, langenneita, ratkenneita, sisimpänsä salanneita… Sisällöllisesti se sopisi täysin. Se olisi vähän siipeensä saanut versio toiveikkaasta Tunteisiin-biisistä. Täydellinen biisi ja sanoitus, Äijö kuvaili Iltalehden haastattelussa.

Äijön mukaan hän harkitsi Tunteisiin-kappaleen vaihtamista Vikmanin hittiin vakavissaan pitääkseen sarjan raikkaana. Lopulta hän kuitenkin totesi, ettei kappaleen vaihtaminen kannata. Tuottajan mukaan toimivaa asiaa ei kannata muuttaa, ja hän kuvailee Tunteisiin-kappaletta eräänlaiseksi iltasoitoksi.