Näin yllättäen onnettomuus tapahtuu – hengenvaarallinen kaaos silmänräpäyksessä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmiset eivät osaa kuvitella joutuvansa vakavaan onnettomuuteen ennen kuin sellainen kerran osuu omalle kohdalle tai lähipiiriin. Nyt Yhdysvaltojen South Carolinassa on tapahtunut onnettomuus, joka muistuttaa meitä elämän hauraudesta.

Kukaan onnettomuuden osapuolista ei kuollut. Maaliskuun lopulla Dobbins Bridge Roadin ja C-9-383 -tien risteykseen saapunut ajoneuvo kuvasi kojelautakamerallaan koko tilanteen. Punainen auto kääntyi risteyksessä vasemmalle aiheuttaen sen, että vihreillä valoilla kulkenut lava-auton omistaja ajoi suoraan sitä päin.

Lava-auto lensi ilmassa ja kiersi katon kautta ympäri. Se, että itse ajaisi liikennesääntöjen mukaan ei aina takaa turvallista liikenneympäristöä. Toisen autoilijan pieneltäkin tuntuva virhe voi koitua kohtalokkaaksi.