Josie Cansecolta näyttävä kuvakooste uima-altaalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Nyt Canseco on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään todella näyttävän kuvakoosteen, jossa hänet nähdään poseeraamassa useissa paikoissa ja asuissa. Luonnollisesti kuvauspaikat ovat pääosin uima-altailla ja asuvalinta on sen mukainen.

23-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.