Kardashianeille uusi realitysarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien perheen suosittu Keeping Up with the Kardashians -realitysarja päättyi viime vuonna. Järin kauaa kuuluisan perheen ei tarvinnut kuitenkaan olla poissa televisiosta, sillä he ovat saaneet jo uuden The Kardashians -sarjan.

Uuden The Kardashians -realitysarjan keskiössä ovat sisarukset Kourtney, Kim ja Khloe Kardashian sekä heidän sisarpuolensa Kendall ja Kylie Jenner. Sarjassa nähdään myös Kourtneyn nykyinen puoliso Travis Barker ja lasten isä Scott Disick, sekä Kimin ex-aviomies Kanye West. Kimin nykyinen poikaystävä Pete Davidson ei ennakkotietojen mukaan ole mukana sarjassa.

The Kardashians -sarjaa esitetään Yhdysvallissa Hulu-palvelussa, jossa sen ensimmäinen jakso nähtiin 14. huhtikuuta. Suomessa sarjan jaksot ovat puolestaan katsottavissa tuoreeltaan Disney Plus -suoratoistopalvelussa.