Rita Ora ei kurvejaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on ollut koronakriisin aikana otsikoissa muun muassa rikottuaan koronasääntöjä, mutta myös rohkeiden kuviensa myötä. Tänä syksynä hänet nimettiin vuosisadan toistaiseksi soitetuimmaksi naisartistiksi. Sen lisäksi hän poseeraa sosiaalisessa mediassa usein upeissa kuvissa.

Rita Oralla on tunnetusti yksi popmaailman upeimmista vartaloista, jota hän esittelee mielellään myös sosiaalisessa mediassa. Ymmärrettävästä syystä. Tällä kertaa Rita toteaa kaipaavansa jo kovasti tulevaa kesää.

Taannoin Rita Ora kiinnitettiin yhtenä The Voice -sarjan Australian version tuomareista, joten hän vietti korona-ajoista merkittävän osan kengurumaassa kuvaten. Mallinmitat helposti täyttävä Rita voisi koska tahansa jättää musiikkialan ja ryhtyä täysipäiväiseksi malliksi, jos haluaisi niin tehdä.