Laura paljasti biksuvartalonsa – näinkin pääsiäistä voi juhlistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten sosiaalisen median parissa oman läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien seuraamista kaunottarista kautta maailman ja edelleen sosiaalisen median katseen vangitsija.

Nyt Laura on toivottanut seuraajilleen hyvää pääsiäistä näyttävillä poseerauksilla uimarannalla, jossa hän näyttäytyi kameran edessä kirkkain värein varustetuissa biksuissa. Kuvat on ikuistettu Dubaissa, jossa on parhaillaan myös runsaasti suomalaisia lomailijoita.

Laura Cremaschi julkaisee verkossa edelleen myös itse kuvamateriaalia. Hän luonnollisesti tietää ulkoisista avuistaan ja toteaakin kuvansa yhteydessä, että kaikki mistä voi unelmoida on totta. Lauran kuvia katsoessa voi helposti ymmärtää miksi jo yli miljoona ihmistä on päättänyt seurata hänen päivityksiään sosiaalisessa mediassa.