Asukas yritti hankkiutua eroon käärmeestä – koko talo tuhoutui

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kotiin kutsumatta pesiytyneistä eläimistä eroon hankkiutumisella kotikonstein voi olla kalliit seuraukset. Taannoin Yhdysvaltojen Marylandissa sijaitseva lähes tuhannen neliön koti paloi omistajan yritettyä karkottaa käärmeitä rakennuksesta.

Dickersonissa sijaitsevaan kotiin pesiytyneet käärmeet olivat aiheuttaneet ongelmia niin talon edellisille kuin nykyisellekin omistajalle. Lopulta nykyinen omistaja yritti hankkiutua matelijoista eroon savustamalla ne ulos palavilla hiilillä. Hiilet olivat kuitenkin liian lähellä palavaa materiaalia, ja lopulta koko talo oli ilmiliekeissä.

Talossa ei ollut tulipalon aikana ihmisiä. Palon huomasi naapuri, joka hälytti paikalle palokunnan. Sammutustyöt kestivät CNN-uutissivuston mukaan tuntikausia.

Tulipalosta aiheutui lopulta noin miljoonan dollarin vahingot. Nykyinen omistaja oli ostanut talon hiljattain noin 1,8 miljoonalla dollarilla. Paikallisen palokunnan tiedottaja Pete Piringer on kehottanut kääntymään käärmeongelmissa ammattilaisten tuholaistorjujien puoleen tee-se-itse -menetelmien sijaan.