Mitä ihmettä? Dwayne Johnson pissaa vesipulloihin salilla – paljasti syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintaelokuvien tähti Dwayne ”The Rock” Johnson on paljastanut itsestään yllättävän piirteen. Hän virtsaa kuntosaleilla mukanaan kantamiinsa vesipulloihin julkisissa wc-tiloissa käynnin sijaan.

Erikoinen tapa ilmeni jo muutama vuosi sitten Johnsonin jakamassa Instagram-videoissa. Nyt tähti on kertonut Esquire-lehden haastattelussa käyttävänsä virtsaamiseen pulloja, joita hän ei enää käytä juomiseen. Johnsonin mukaan hänen yleensä käyttämillään saleilla ei ole vessoja.

– WC-tiloja ei ole, ja salit ovat kuumia, hikisiä ja likaisia. Huolehdin yleensä melko hyvin nesteytyksestä. Minun täytyy käydä tarpeilla usein, tai ainakin pari kertaa jokaisen treenisession aikana. Siksi käytän siihen pulloa, Johnson paljasti.

Showpainin piiristä kuuluisuuteen nousseen Dwayne Johnsonin tuorein elokuva on Netflixin Red Notice. Yhtiön kalleimpiin alkuperäisnimikkeisiin lukeutuvan elokuvan päärooleissa nähdään myös Gal Gadot ja Ryan Reynolds.