Nicole Zavala kehuu itseään paremmaksi ja rikkaammaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Nicole Zavala on muokannut kauneusleikkausten avulla koko elämänsä. Naisen ulkonäkö auttaa hänen julkisuudenjanoaan ja huomion saavuttamista. Hän on luvannut, että aikoo olla vuonna 2022 entistäkin upeampi ja rikkaampi.

Nicole Zavala on loistavassa mekossa ja hiplailee hiuksiaan Instagramiin ladatulla videolla. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 100.000 dollaria. Hänen kauneusleikkauksensa ovat menneet lähipiirin mukaan jo överiksi, vaikka alunperin naisen tarkoituksena oli vain hieman korjailla ulkonäköä.

Kerroimme aiemmin hänen äitinsä kauhistuneen, kun näki Nicolen kiristäneen silmäluomiaan. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.