Tällä Suomen paikkakunnalla treenataan eniten naisen alapäätä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Geishakuulat olivat japanilaisten geishojen käyttämiä sukuelinten treenausvälineitä. Lantionpohjan lihaksia voi harjoitella aivan kuten muitakin kehon lihaksia, ja kuulien avulla on helppo treenata supistelemalla emättimen alueen lihaksia.

Kuulat on tarkoitus panna emättimeen ja sen jälkeen niitä puristellaan lantionpohjanlihasten avulla. Geishakuulat ovat yleensä kaksi narulla toisiinsa kiinnitettyä palloa. Nyt on selvinnyt, että Suomessa geishakuulia on tilattu vuonna Sinful-verkkokaupasta eniten Loppiin, Kanta-Hämeeseen.

Toisin sanoen Lopista löytyvät Suomen treenatuimmat naisten alapäät. Paikkakunnalle on tilattu 2,59-kertaisesti geishakuulia verrattuna maan keskiarvoon vuoden 2021 aikana. Verkkokauppa on koostanut faktoja suomalaisten intiimielämästä lähes miljoonan asiakastilauksen perusteella, joten otos on melko kattava.