Asiakas joutui odottamaan 10 minuuttia – uhkasi pizzerian työntekijöitä rynnäkkökiväärillä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pizzaravintolan asiakkaan kiukuttelu sai taannoin vaarallisia piirteitä Yhdysvaltojen Tennesseessä. Ruoan valmistuksen odottamisesta suivaantunut mies päätyi uhkailemaan Cedar Bluffin Little Caesars -ravintolan henkilökuntaa rynnäkkökiväärillä.

Little Caserasissa asioinut 53-vuotias Charles Doty Jr. oli raivostunut kuullessaan tarjoilijalta, että hänen pizzansa valmistumisessa kestäisi 10 minuuttia. Poliisiraportin mukaan mies oli vaatinut ilmaisia leipätikkuja ja mennyt ravintolan ulkopuolelle odottelemaan tilaustaan. Pian hän kuitenkin palasi ravintolaan AK-47 -rynnäkkökivääri mukanaan.

Aseistautunut Doty vaati henkilökuntaa antamaan hänelle tilauksensa heti, ja esti erästä työntekijää poistumasta ravintolasta. Lopulta oman tilauksensa jo saanut toinen asiakas luovutti pizzansa asemiehelle ehkäistäkseen tilanteen kärjistymisen entisestään.

Dotyn uhkailun kohteeksi joutunut työntekijä soitti hätänumeroon miehen poistuttua. Myöhemmin pidätettyä miestä syytetään Charlotte Observer -lehden mukaan muun muassa törkeästä pahoinpitelystä ja vapaudenriistosta.