Drake jakoi Taylor Swiftin kanssa otetun yhteiskuvan – huhumylly käynnistyi heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen hiphop-tähti Drake ja yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Taylor Swift ovat päätyneet huhumyllyn keskiöön. Syynä on Draken sosiaalisessa mediassa jakama yhteiskuva.

Drake jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joista yhdessä hänet nähtiin läheisissä tunnelmissa Taylor Swiftin kanssa. Kuva on muutaman vuoden takainen. Popin supertähtien fanit alkoivat saman tien spekuloimaan, ovatko artistit kenties aikeissa julkaista yhteisen kappaleen.

Joidenkin faniteorioiden mukaan Draken kanssa tehty kappale olisi mukana Swiftin uusiksi nauhoittamalla versiolla 1989-hittilevystä. Swift on työstänyt uutta versiota alun perin vuonna 2014 ilmestyneestä albumista saadakseen sen oikeudet kokonaan itselleen.

TMZ:n mukaan fanit saattavat kuitenkin joutua pettymään, sillä viihdesivuston lähteet ovat kumonneet huhut. Kuvan kerrotaan olleen vain muisto menneiltä vuosilta, eikä siihen liity syvempää merkitystä.