Supermalli kuvasi itsensä kylpyhuoneessa – tulikuuma poseeraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Taannoin somehitiksi nousi video, jossa hän ja miehensä kertoivat mallikaunottaren raskaudesta sukulaisilleen.

Tällä kertaa Romee poseeraa näyttävästi kuvassa, jonka hän on itse kuvannut vessan peilin kautta. Upea kuva sai nopeasti ensimmäiset 50 000 tykkäystä.

Edellä mainitulla hittivideolla nähtiin miten Romee ja Laurens joutuivat sushiaterian äärellä kertomaan miehen vanhemmille raskaudesta vain tunti sen jälkeen kun he olivat vasta itse tehneet testin. Myöhemmin pariskunta vieraili vielä isovanhempiensa luona kertomassa, että heistä on tulossa isoisovanhempia. Video sai suuren suosion.