Salakuljettaja piilotti satoja grammoja kultaa takapuoleensa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salakuljettajilla on käytössään monet keinot. Yksi yleisesti käytössä olevista tavoista piilottaa kielletyt esineet on sijoittaa ne sinne, minne aurinko ei paista. Aina sekään ei toimi.

Intian Jaipurin lentoaseman tullivirkailijoiden huomio kiinnittyi 23. huhtikuuta mieheen, jonka kuvaillaan käyttäytyneen epäilyttävästi. Air Arabia -yhtiön koneella saapuneelle miehelle päätettiin tehdä ruumiintarkastus. Tullivirkailijat löysivät matkustajan kolme valkoiseen muoviin käärittyä kapselia kätkettynä matkustajan peräsuoleen.

Löydettyjen kapseleiden sisältä paljastui puhdasta kultaa 791 gramman edestä. Takavarikoidun kullan arvo oli noin 51 000 euroa. Daily Star -lehden mukaan mies pidätettiin salakuljetuksesta epäiltynä, ja viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.