Demi Rosen estoton pikkutoppi ratkeamispisteessä – tämäkö Barbie-asu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Demi on poseerannut asussa, joka näyttää jääneen enemmän kuin pieneksi. Hän itse toteaa kuvansa yhteydessä, että kyseessä on Barbie-tyyli, mutta leikkinukeilla tuskin on koskaan ollut näin jättimäistä povea yhtä niukassa paidassa.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.