Uskomattoman upeaa: Ellinoora teki biisin Ed Sheeranin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpien artistien joukkoon lukeutuva brittiläine Ed Sheeran teki hiljattain musiikkia Elton Johnin kanssa. Nyt mies on jatkanut yhteistyökuvioita lahjakkaiden artistien kanssa ja seuraavaksi julkaistaan 2Step-kappaleen uusi versio, jolla kuullaan suomalaista huippuartisti Ellinooraa.

– Paljon ihmeellisiä asioita on mun matkani varrella ehtinyt tapahtua, mut tää on ihan poikkeuksellisen hieno juttu. Ed Sheeran on yksi maailman parhaista biisinkirjoittajista ja suuri tähti, mutta myös kohdatessamme humaani ja mukava ihminen. On iso kunnia olla mukana tällaisessa kollaboraatiossa, Ellinoora kirjoittaa Facebookiin.

Uudelleen versioitu 2Step ilmestyy keskiviikkona 4. toukokuuta. Ellinoora laulaa kappaleessa suomeksi tekemänsä säkeistön ja englanniksi Sheeranin stemmat.

– Nyt on sellasia uutisia et en täysin tiedä miten päin olisin, Ellinoora myöntää itsekin.