Vain elämää: Unohtumaton ilta -kokoonpano muuttui – Arttu Wiskari joutui jättäytymään pois

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vain elämää: Unohtumaton ilta -ohjelmassa suomalaisartistit keskustelevat kokemuksistaan ja esittävät kappaleita Turun Logomossa. Sunnuntaina 1. toukokuuta nähtävässä jaksossa oli alun perin määrä olla mukana Anna Puu, Stig, Toni Wirtanen ja Arttu Wiskari, mutta kokoonpano muuttui.

Vain elämää: Unohtumaton ilta -ohjelmaa juontavan Sami Kurosen mukaan Arttu Wiskarin sairastui, minkä vuoksi hän joutui jättäytymään kuvauksista pois. Näin ollen tulevassa jaksossa mukana on neljän sijaan kolme muusikkovierasta. Wiskari on kuitenkin mukana ohjelmassa videoviestin välityksellä.

– Olisi ollut hienoa päästä juttelemaan teidän kanssa ja elää vielä kerran tätä Vain elämää -hommaa läpi, mutta tämä on tällaista. Toivotan kaikille oikein hyvää iltaa, Wiskari toteaa videolla.

Vain elämää: Unohtumaton ilta -ohjelmaa esitetään Nelosella ja Ruutu -palvelussa. Tulevissa jaksoissa mukana ovat muun muassa Katri Helena, Pyhimys, Elastinen ja Maija Vilkkumaa.