Diileri pukeutui ruokalähetiksi – jakeli huumeita kuin pikaruoka-annoksia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Suur-Manchesterin poliisi on pidättänyt ruokalähetiksi pukeutuneen teinin Manchesterin keskustassa huumekaupasta epäiltynä. Miehen käytös herätti viranomaisten huomion ja he löysivät kuljetuslaatikosta huumausaineita sekä niiden käyttöön ja myymiseen tarkoitettuja välineitä. Poliisi twiittasi kuvan huumekauppiasta ja antoi yleisön kurkistaa hänen laukkunsa sisälle.

Mies otettiin kiinni huumausaineiden hallussapidosta. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun väitetty huumekauppias on pukeutunut ruokalähetiksi. The Independentin mukaan sama teini pidätettiin Lontoossa viime vuonna. Poliisi löysi hänen laukustaan ​​yksittäisiä kannabispusseja ja 520 punnan arvosta käteistä sekä matkapuhelimen, jonka epäillään sisältävän todisteita huumekaupasta. Hän ei ole oikeasti työskennellyt minkään ruoankuljetuspalvelun työntekijänä.