Harry Styles Olivia Wilden ohjaaman trillerin pääosassa – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction -poikabändin riveistä kuuluisuuteen noussut Harry Styles on luonut uraa myös näyttelijänä. Hän tekee ensimmäisen pääroolinsa näyttelijänäkin tunnetun Olivia Wilden ohjaamassa Don’t Worry Darling -elokuvassa. Wilde ja Styles ovat olleet viime aikoina otsikoissa myös seurustelusuhteensa ansiosta.

Psykologiseksi trilleriksi kuvailtu Don’t Worry Darling kertoo Florence Pughin esittämästä Alicesta ja Stylesin esittämästä Jackista, jotka elävät täydelliseltä vaikuttavaa elämää 1950-luvun amerikkalaiskylässä. Alicen perehtyessä Jackin salamyhkäiseen työhön idyllisen yhteisön kulissit alkavat kuitenkin kaatua.

Nimekkäiden tähtien täyttämässä elokuvassa nähdään myös Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll, Dita Von Teese ja ohjaaja Olivia Wilde itse. Don’t Worry Darling saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 23. syyskuuta 2022. Esimakua elokuvasta saadaan sen tuoreessa trailerissa.