Kim Kardashianilla historiallinen asuvalinta – yksi maailmanhistorian ikoneista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja yrittäjä Kim Kardashian on yksi sosiaalisen median seuratuimmista henkilöistä. Pelkästään tähden Instagram-tilillä on yli 300 miljoonaa seuraajaa. Nyt Kim on osallistunut monien muiden julkkistähtien tavoin MET Gala -tapahtumaan.

Kardahianin asu oli ylivoimaisesti gaalan puhutuin, sillä hän sai aivan poikkeuksellisen kunnian pukeutua asuun, joka Marilyn Monroella oli yllään hänen laulaessaan vuonna 1962 onnittelut Yhdysvaltojen presidentti John F. Kennedylle. Peräti 6 000 kristallia sisältävä asu on kiistatta yksi maailmanhistorian ikonisimmista. Kukaan muu ei ole saanut pukeutua Monroen asuun.

Äskettäin Kim Kardashian perusti TikTokin oman soolotilinsä. Ensimmäisessä julkaisussaan tähti tekee kunniaa hänen hiuksistaan ja meikkauksestaan huolehtivalle kaksikolle, Chris Appletonille ja Mario Dedavanovicille.

Kimin TikTok-tili kahmi alle vuorokaudessa miljoonia seuraajia, ja hänen ensimmäinen julkaisunsa puolestaan satoja tuhansia tykkäyksiä. Kyseessä ei ole hänen ensimmäinen tilinsä TikTokissa. 41-vuotias tähti nimittäin perusti noin viisi kuukautta aiemmin yhteistilin 8-vuotiaan tyttärensä Northin kanssa.