Jenni Alexandrova ja Diili-Toni perustavat oman pizzaravintolan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisio- ja radiojuontaja Jenni Alexandrova seurustelee Diili-ohjelmasta tunnetun Toni Lähteen kanssa. Nyt parisuhde saa rinnalleen myös yhteisen liiketoiminnan, sillä pariskunta on perustamassa oman ravintolan Fiskarsiin.

– Kyseessä on pizza-ravintola, mutta ei todellakaan ihan tavallinen sellainen. Pizzat on suunnitellut Michelin-ravintoloitsija Sasu Laukkonen! Älyttömän suuri kunnia, että ystäväni Sasu lähti empimättä mukaan hulluun ideaan, Alexandrova kirjoitti Instagramissa.

Alexandrovan mukaan Waldemar-nimisessä ravintolassa on mukana työskentelemässä myös osaava tiimi. Kesällä avattava Waldemar sijaitsee historiallisessa Fiskarsin seuratalossa.

– Mieletön miljöö ja ihana mies vieressä. Helposti tulee idea yhteisestä ravintolasta Hullua? Kyllä! Romanttista? Todellakin!, Alexandrova riemuitsee.