Sara Sieppi tyrmäävässä asussa Venla-gaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmekymppinen somevaikuttaja ja malli Sara Sieppi on ostanut uuden asunnon. Hänen aiempi asuntonsa Helsingin Munkkisaaressa tuli äskettäin myyntiin. Kerrostalon kattohuoneisto on kooltaan 55 neliötä ja hinnaksi on määritelty peräti 548.000 euroa. Nyt Sara on ehtinyt nauttimaan hieman gaalatunnelmista.

Venla-gaalaan kutsun saanut julkkiskaunotar esitteli sosiaalisessa mediassa gaala-asuaan. Kurvikkaan missikaunottaren asu taatusti huomataan minne hän siinä meneekin. Näin kävi varmasti myös Venla-gaalassa.

Sieppi on kertomansa mukaan viettänyt asunnossa runsaasti merkityksellisiä hetkiä. Hän on yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa vastannut asuntonsa remontoimisesta. Sieppi on yksi Suomen tunnetuimmista malleista ja hän nousi kansan tietoisuuteen voitettuaan Miss Suomi -kilpailun vuonna 2011.