Paris Hilton paheksuu kuvafilttereitä: ”Vääristävät kauneusihanteet”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaan Hilton-suvun perijätär, 41-vuotias Paris Hilton, on kertonut ajatuksiaan Instagramiin tai samankaltaisiin palveluihin liittyen. Hän myönsi olevansa huolissaan kuvankäsittelytyökalujen kuten filltereiden vaikutuksista tämän päivän nuoriin.

– En voi kuvitella olevani 12–13-vuotias ja näkeväni näitä epätodellisia kauneusstandardeja. Kaikki käyttävät kuvasuodattimia koko ajan, Paris Hilton kertoi yhdysvaltalaisessa tv-ohjelmassa The Sunday Project.

– Luulen, että se voi olla erittäin myrkyllistä. Se on vain… En tiedä. Minusta se ei tee hyvää mielenterveydelle tuossa iässä.

Paris Hiltonilla on 18 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän puhui myös ”typerän blondin” hahmostaan, jota hän on esittänyt Simple Life – ohjelman jälkeen. Hän tietää, että ihmiset aliarvioivat hänet helposti.