Parturia uhkailtiin seksuaalisuutensa vuoksi – sitten maalasi talonsa sateenkaaren väreihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian Phillip Islandilla asuvaa parturikampaaja Mykey O’Hallorania on solvattu homofobisilla loukkauksilla naapurustossaan. Mies halusi maalata talonsa sateenkaaren väriseksi ja sai sen vuoksi jopa tappouhkausia. Hän maalasi talonsa sateenkaaren väriseksi.

O’Halloran muutti bungalowiinsa helmikuussa, ja noin kuukautta myöhemmin naapuri vieraili hänen luonaan myöhään eräänä iltana. Hänen naapurinsa oli saanut tietää O’Halloranin suunnitelmista maalata kotinsa sateenkaaren väreillä. Naapuri uhkaili ja haukkui miestä, Q News uutisoi.

Asia eteni oikeuteen. O’Halloran kertoi oikeudessa, että hänen naapurinsa toimet saivat hänet muistelemaan aiempia loukkauksia ja kiusaamisia. Pian sen jälkeen, kun O’Halloran puhui tapauksesta myös julkisesti, saapui hänen talolleen yli 100 ihmistä auttamaan maalaamisessa.

– Viesti, joka meidän on poistettava tästä tilanteesta ja opittava tästä, on se, että seiso oman mielipiteesi ja oikeuksiesi takana. Älä anna toisten kertoa sinulle, kuinka sinun pitäisi elää elämääsi, olipa kyseessä joku, jonka tunnet tai joku, jota et tunne.

https://www.instagram.com/p/CNzvwWVn98i/