Hurja suoritus videolle: Mies käveli yli 60 metriä käynnissä oleva moottorisaha leukansa päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hurjapää on suorittanut tempauksen, jota ei kannata kokeilla kotona. Hän käveli kymmenien metrien matkan tasapainotellen samalla käynnissä olevaa moottorisahaa leukansa päällä.

Idahosta kotoisin oleva David Rush teki hämmästyttävän tempun paikallisella juoksuradalla. Hän käveli moottorisaha leuan päällä 63 metrin matkan. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti hänen rikkoneen maailmanennätyksen.

– Yritin tätä pari kertaa ennen virallista ennätyksen rikkomista, mutta olin silti joka kerta kauhuissani. Ylläni olivat hanskat, paksu takki, putkihuivi ja pitkät housut. Tunsin silti oloni alttiiksi vahingoille, Rush kuvaili.

Rush on tullut tunnetuksi todellisena ennätystehtailijana, sillä hän on rikkonut yli 200 maailmanennätystä. Taannoin hän tasapainotteli moottorisahaa leuallaan yli 37 minuutin ajan, mutta kyseisessä ennätyksessä työkalu ei ollut päällä.