Mitä ihmettä? Britney Spears taas alastomana somessa – sensuuria tarvittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears ja hänen kihlattunsa Sam Asghari ovat valmiita viemään suhteensa uudelle tasolle. Pariskunta nimittäin vahvisti taannoin menevänsä naimisiin ja valinneensa jo hääpäivänsä. Julkisesti pariskunta ei päivää kuitenkaan vielä paljastanut.

Taannoin Britney päätti sometaukonsa näyttävästi poseeraamalla alastomana sosiaalisessa mediassa, ja jostain syystä sama meno on nyt jatkunut. Eilen Spears nimittäin nähtiin jälleen alastomana kuvasarjassa, jossa hän seisoo kameran edessä täysin ilman vaatteita. Jalkoväli on kuitenkin jouduttu jälkikäteen sensuroimaan. Kuvat on ikuistettu Meksikossa.

Joulukuussa 40 vuotta täyttäneen Britney Spearsin ja Sam Asgharin häiden ajankohta on herättänyt kiinnostusta mediassa siitä lähtien, kun he menivät syyskuussa kihloihin. Vuonna 2016 toisensa tavannut pariskunta odoottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan.