Mikä poseeraus! Sointu Borg sykähdyttää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen yrittäjä, julkkiskaunotar ja realitytähti Sointu Borg nousi taannoin Diili-ohjelman voittajaksi ja sittemmin häntä on viety vauhdilla uusiin bisneksiin ja haastatteluihin. Julkkiskaunotar nähdään edelleen usein sosiaalisessa mediassa näyttävissä kuvissa, joissa ei paljasta pintaa säästellä.

Uhkeasti somekuvassaan poseeraava julkkiskaunotar toteaa tällä kertaa kuuman kuvansa yhteydessä mystisesti, että ”Seuraa valkoista jänistä”. Taannoin Sointu kommentoi osuvasti pukeutumisen ja uskottavuuden suhdetta.

– Yleensä pöytään lätkäistään uskottavuus-kortti. Naisilla kun uskottavuus ja pukeutumisen siveystaso kulkevat jostain syystä käsi kädessä. Sopiva hameen pituus ja kaula-aukon kohtuullisuus ovat olleet naispukeutumisen ikuisia keskustelunaiheita. Vastavalmistunut ekonomi-mies ei työhaastatteluun suunnatessaan jännitä, korostavatko housut liialti tämän treenattua takalistoa, Sointu totesi.