Naapurisota kärjistyi – nainen kaatoi toisen päälle ämpärillisen virtsaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 57-vuotias Christine Terman kyllästyi naapurinsa kanaan. Se kakkasi hänen takapihalleen toistuvasti. Terman alkoi kerätä virtsaa ämpäriin.

Terman oli vihainen naapurilleen Lawrence Stenzelille, koska miehen kana kakkasi toistuvasti naisen ja hänen poikaystävänsä terassille. Asuntovaunualueella asuneet naapurukset ajautuivat riitaan ja Terman kaatoi ämpärillisen virtsaa Stenzelin päälle. Paikalle soitettiin poliisit.

Ämpäri osui Stenzeliä kasvoihin. Poliisit huomasivat paikalle saavuttuaan, että mies oli yltäpäältä märkä ja haisi virtsalta. Terman pidätettiin pahoinpitelystä. Myös hänen poikaystävänsä pidätettiin, koska hän uhkaili naapuria poliisien läsnäollessa, The Smoking Gun uutisoi.