Nainen sai keskenmenon festarikaaoksessa – vaatii miljoonaakorvausta Travis Scottilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rap-artisti Travis Scottia vastaan ​​on nostettu useita oikeudenkäyntejä. Syynä on Asdtroworld-festivaalikaaos, mikä johti kymmenen ihmisen kuolemaan ja satojen loukkaantumiseen. Scottilta on vaadittu korvauksia yhteensä lähes kahden miljardin euron verran.

Shanazia Williamson ja Jarawd Owens ovat nyt haastaneet Travis Scottin, Live Nationin ja muut festvaalijärjestäjät oikeuteen väittäen, että raskaana ollut Williamson joutui väkijoukon alle. Kanteen mukaan ihmiset tallloivat hänen päällään, mikä johti hänen ja Jarawdin syntymättömän lapsen kuolemaan. He vaativat miljoonan euron korvauksia syntymättömän lapsen kuolemasta. Julkisuuteen ei ole kerrottu, kuinka pitkällä Williamson oli raskaudessaan.

Oikeusjutun kannalta on oleellista, että Teksasissa on sikiöitä suojeleva laki. Lain mukaan huolimattomuuden vuoksi kuolevat sikiöt omaavat oikeussuojaa, jossa voidaan tuomita tahallisesta kuolemantuottamuksesta. Rolling Stone -lehden mukaan sikiöt ovat lain piirissä hedelmöityshetkestä lähtien.