Humalainen varasti bussin ajaakseen kotiin – ei muistanut asiaa seuraavana päivänä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

52-vuotiaalla brittiläisellä ex-sotilaalla oli todennäköisesti viime joulukuussa melkoinen krapula. Hän oli nimittäin päätynyt varastamaan bussin humalaisen illan päätteeksi 27. joulukuuta.

Stephen McCartan oli hukannut ystävänsä vietettyään kosteaa iltaa Dorsetin Poolessa. Yrittäessään päästä kotiin noin viiden kilometrin päässä sijainneeseen Hamworthyyn hän oli päätynyt bussiasemalle. McCartan murtautui parkissa olleeseen kaksikerroksiseen bussiin ja sammui hetkeksi sen penkille.

Herättyään noin tuntia myöhemmin McCartan siirtyi kuljettajan paikalle ja onnistui käynnistämään bussin. Hän ajoi pois bussiaseman pihasta törmättyään ensin turva-aitaan ja parkissa olleeseen Fiat Pandaan. Ajettuaan kotikyläänsä poistui bussista, jättäen sen käyntiin.

McCartan kertoi oikeudessa, ettei hänellä ollut lainkaan muistikuvaa bussin varastamisesta. Asianajajan mukaan hän oli ottanut tapahtumailtana ahdistuksen hoitoon käytettävää Xanax-kolmiolääkettä. Tekonsa myöntänyt ja sitä katunut mies tuomittiin ehdonalaiseen tuomioon ja sakkorangaistukseen.