Uskomaton temppu: Väärälle katolle laskeutunut laskuvarjohyppääjä hyppäsi katolta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen Jay Driscoll tunnetaan vaaraa uhmaavista tempauksistaan. Liitopuvulla lentämiseen ja base-hyppyihin erikoistunut mies löysi itsensä taannoin yllättävästä tilanteesta laskeuduttuaan väärään paikkaan.

Jay Driscoo nähdään viraalina levinneellä videolla suorittamassa haastavaa laskuvarjohyppyä Rio de Jaineirossa. Hurjapää laskeutuu paikallisen hotellin katolle. Paikalle saapuivat pian hotellin vartijat, jotka eivät olleet asiasta mielissään.

Driscoll ei kuitenkaan jäänyt jututstelemaan vartijoiden kanssa pitkäksi aikaa. Hän siirtyi rakennuksen reunalle ja hyppäsi alas laskuvarjonsa turvin. Koko hämmästyttävä välikohtaus ikuistui videoksi Driscollin kypäräkameran ansiosta.