Jani Toivola pääsi Pohjoismaiden Vogueen: ”Tärkeän unelman toteutumisen hetki”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen poliitikko ja viihdemaailman monitoimimies Jani Toivola on päässyt Pohjoismaiden Vogue-lehden artikkeliin. Miehestä on tehty lehteen laaja henkilökuva, mikä on ollut innokkaan Voguen lukijan haaveena jo pitkään. Toivola uskoo, että artikkeli on lähtölaukaus jollekin suuremmalle.

– Mä sain viettää mielettömät kaksi päivää Voguen huikean tiimin kanssa ja lopputuloksena on laaja henkilökuva joka löytyy Vogue Scandinavian uusimmasta numerosta. Mulle tämä oli myös yhden tärkeän unelman toteutumisen hetki, Toivola kirjoittaa Instagramiin.

– Mä oon jo pitkään haaveillut että löytäisin tapoja osallistua myös kansainväliseen keskusteluun. Toivottavasti tämä on vasta kaiken alku, hän summaa ja paljastaa, että artikkeli käy läpi hänen elämäntarinaansa mustana homomiehenä ja isänä.

Jani Toivola on 44-vuotias suomalainen näyttelijä, tanssija ja juontaja sekä entinen vihreiden kansanedustaja.