Nutella-peppuinen Natasha on nykyään brunette – ahtoi takapuolensa lateksihousuihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet ruotsalaisesta glamourmalli Natasha Crownista, jonka unelmana on saada maailman isoin takapuoli. Nainen on luonut menestystä lihomalla ja peppuaan kohottamalla. Hänellä on Instagramissa jo kaksi miljoonaa seuraajaa.

Nainen on muuttanut kevään aikana tyyliään blondista rouheampaan suuntaan. Naisella on Instagramissa runsaasti makupaloja maksullisesta sisällöstä. Yhdessä kuvasarjassa hän keimailee luonnon helmassa lateksihousuissa. Kiiltävä kangas saa hänen peppunsa näyttämään entistäkin muhkeammalta.

Natasha Crown on kertonut aiemmin, että iso takapuoli saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi ja voimakkaaksi. Hän on hyödyntänyt plastiikkakirurgiaa myös kasvoihinsa etenkin huulten alueelle. Turpean suu näyttää olevan jatkuvasti yhtä törröllään kuin takamuksen hyppyri.

Hän on kertonut syövänsä runsaasti kaloripitoisia ruokia, ja pelkästään hasselpähkinäsuklaasta valmistettua Nutella-levitettä kuluu kuusi kiloa kuukaudessa. Kauneusleikkauksiin yli 100.00 euroa käyttänyt Natasha Crown on alun perin kotoisin Serbiasta.