Rihanna kasvattaa lapsensa ilman viihdemaailmaa – muuttaa Barbadokselle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Rihanna ja räppäri ASAP Rocky aikovat muuttaa heidän molempiensa kotimaahan Barbadokselle. Tuoreen poikavauvan vanhemmat haluavat kasvattaa lapsensa kaukana parrasvaloista ja viihdeteollisuudesta. Heille on tärkeintä tarjota pojalleen tavallinen lapsuus.

Pariskunta on valmistellut muuttoa jo tovin. Rihanna, ASAP Rocky ja pieni vauva aikovat olla Yhdysvaltojen Los Angelesissa enää kolme kuukautta, jonka jälkeen he vaihtavat maisemaa Karibian yhteisön saarivaltioon. Sekä Rihanna että ASAP Rocky ovat kotoisin Barbadokselta, suhteellisen vaatimattomista oloista, Mirror lehti uutisoi.

Rihannalla on oma kattohuoneistonsa luksusranta Sandy Lanelta, joka sijaitsee Holetownin ja Paynes Bayn kupeessa. Lapsi on kuuluisan muusikkopariskunnan ensimmäinen. 34-vuotias Rihanna ja 33-vuotias ASAP Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, olivat vuosikausia ystäviä ennen suhdettaan. Pariskunta paljasti seurustelevansa viime vuonna.