Osbournet muuttavat pois Yhdysvalloista – lapset jäävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeyden ruhtinas Ozzy Osbourne on ollut naimisissa televisiopersoona Sharon Osbournen kanssa 40 vuotta. Rocktähti sairastaa Parkinsonin tautia. Hän on kärsinyt viime vuosina terveysongelmista ja koronavirus vei hänet sairaalapetiin tänä keväänä. Hän on parantunut täysin.

Sharon ja Ozzy Osbourne ovat alunperin kotoisin Englannista, mutta he ovat muuttaneet Yhdysvaltoihin muusikkomiehen uran vuoksi. Pariskunnalla on ollut aina koti myös Brittein saarilla ja he ovat lentäneet kahden maan väliä säännöllisesti. Nyt edestakaisin kulkeminen loppuu ja pari asettuu pysyvästi Buckinghamshiren kotiinsa.

– Lennän Yhdysvaltojen ja Englannin väliä jouluun asti, kunnes asetumme pysyvästi Britanniaan. Tuon mieheni mukanani. Lapset ovat niin amerikkalaistuneet, että he eivät halua tulla tänne. Joten kysymys on ainoastaan minusta ja Ozzysta, Sharon Osbourne kertoo Blabbermouthille.

Ozzy on toipunut koronasta hyvin ja viimeistelee syyskuussa ilmestyvää albumia. Sharon sai myös koronaviruksen, mutta selvisi siitä säikähdysellä sairastettuaan sen jo kerran keväällä 2020.