Snapchatin perustaja maksoi opiskelijoiden opintolainat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Snapchatin toinen perustaja Evan Spiegel ja hänen vaimonsa Miranda Kerr ovat päättäneet maksaa uusien losangelesilaisten Otis College of Art and Design -koulun vastavalmistuneiden korkeakouluopiskelijoiden opintolainat. Tämä uutinen sai opiskelijat itkemään ja hyppimään riemusta.

Spiegel ja Kerr ovat The Spiegel Family Fund -nimisen säätiön perustajia. He kertoivat, että kyseinen Otisin korkeakoulu on heidän mielestään poikkeuksellinen instituutio, joka rohkaisee nuoria luovia ihmisiä löytämään taiteellisen äänensä ja menestymään useilla toimialoilla ja urapoluilla. Spiegel on itse aikoinaan opiskellut samassa opinahjossa.

Korkeakoulukustannukset ovat kasvaneet viime vuosien aikana. Yhdysvalloissa opiskelu on maksullista ilman stipendiä. Velka voi kasvaa murskaavan suureksi heillä, jotka eivät työllisty tarpeeksi nopeasti tai ovat pienituloisesta perheestä. Lahjoituksen tarkkaa summaa ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta se on ylittänyt yli 10 miljoonaa dollaria, Los Angeles Times uutisoi.