Esikoistaan odottava Kelly Osbourne: ”Jo kokonainen vuosi raittiina”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kelly Osbournen kerrotaan ihastuneen viime vuonna Slipknot-yhtyeen DJ Sid Wilsoniin. Äsken kerrottiin, että 37-vuotias Kelly ja 45-vuotias Sid odottavat yhteistä lasta. Osbournella on ollut myös muuta juhlan aihetta.

– Kuinka paljon yhdessä vuodessa voikaan asiat muuttua! Jos joku olisi sanonut minulle 365 päivää sitten, että olen raitis, onnellinen ja pian myös äiti, olisin nauranut päin naamaa. Elämä on todella ihmeellistä, kun teet sen eteen töitä. Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet minua tällä matkalla. Rakastan teitä kaikkia niin paljon!, Osbourne kirjoittaa Instagramissa.

Kelly ja Sid ovat tunteneet toisensa jo parikymmentä vuotta, mutta vasta viime vuonna he lähentyivät seurustelutasolle ystävyydessään. Kelly erosi viime vuonna elokuvaohjaaja Erik Braggista.