Ex-vaimo huutokauppaa Travis Barkerin kihlasormuksen – avaushinta 51 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blink 182 -rumpali Travis Barker meni hiljattain naimisiin Kourtney Kardashianin kanssa. Nyt muusikon ex-vaimo, entinen Miss USA Shanna Moakler on asettanut myyntiin Barkerilta saamansa kihlasormuksen.

Neljän karaatin timanttisormus myydään huutokaupassa. Korun avaushinta on 51 000 dollaria, eli noin 47 000 euroa.

– Kyseessä on kaunis koru ja unelmieni sormus. Tuo luku elämässäni on kuitenkin ohi ja vaikka sormuksen käyttäminen toi minulle suurta iloa, toivon sen löytävän uuden kodin ja antavan jollekin yhtä paljon onnea kuin minulle. Kyseessä on todellakin ikoninen sormus, Moakler kertoi US Weekly -lehdelle.

Moakler ja Barker menivät naimisiin vuonna 2004. Myöhemmin pariskunta erosi, palasi yhteen ja erosi lopullisesti vuonna 2008. Moaker on sittemmin tehnyt uraa realitytähtenä, ja tänä vuonna hän oli mukana Yhdysvaltojen julkkis-Big Brotherissa.