Mies voitti lotossa yli 120 miljoonaa euroa – osti perheelleen käytetyn pakettiauton

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iso-Britanniassa asuva Steve Thomson voitti EuroMillionsissa jättipotin vuonna 2019. Summa oli huimat 105 miljoonaa puntaa, eli 123 miljoonaa euroa. Kyseessä on maan 10. suurin rahavoitto koskaan.

Voiton jälkeen Steve ja hänen vaimonsa Lenka ovat eläneet melko säästäväisesti. Uuden urheiluauton sijaan pariskunta osti käytetyn pakettiauton, jota Steve on kunnostellut. Lisäksi mies on jatkanut yrittäjänä ikkunoiden asennusfirmassaan. Hän tekee töitä itse, eikä ole palkannut tilalleen uutta työmiestä.

Pariskunta on sijoittanut kymmeniä miljoonia rahastoihin. Lisäksi he ostivat uuden massiivisen kartanon maaseudulta. Kodissa on uima-allas ja tenniskenttä. Lisäksi perhe iloitsee, että jokaisella lapsella on nyt oma huone. Pelkästään uusi koti on ollut heille valtava elämänmuutos.

– En ole vieläkään päässyt yli siitä, mitä meille tapahtui, ja rehellisesti sanottuna yritän edelleen käsitellä voittoa. Tuntuu kuin vasta olimme vanhassa elämässämme, joten kestää hetken tottua, pariskunta kertoo The Sunille ja myöntää olevansa todella onnekas.