90 Päivää morsiamena -sarjan sulhanen: ”Arvostatko minua yhtään?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarjan yhdeksännellä tuotantokaudella nähdään 29-vuotias Virginian Charlottesvillestä kotoisin oleva Kara ja hänen latinorakastajansa Guillermo. Mies on huomattavasti Karaa nuorempi, joten suhteessa on ilmaantunut valtapeliä.

Guillermo on huolestunut, että Kara on uskoton hänelle. Nainen on teininä pettänyt poikaystäviään. Lisäksi mies on huomannut naisensa kontrolloivan ja komentelevan. Guillermo ei viihdy tossun alla.

– Saat minut tuntemaan, että minulla ei ole mitään sanavaltaa mihinkään. Sinä teet mitä haluat, jos tunnet asian oikeaksi. Haluaisin, että kuuntelet minua enemmän, Guillermo pukee ajatuksensa sanoiksi.

Kara ymmärtää yskän, mutta muistuttaa, että ei halua muuttaa itseään toisen vuoksi. Hän lupaa opetella parempaa kommunikointitaitoa ja kuuntelemaan enemmän. Kara tapasi kuusi vuotta nuoremman Guillermon Dominikaanisessa tasavallassa työmatkan aikana. He rakastuivat ja kihlautuivat. Guillermo on kotoisin Venezuelasta.