Asianajaja: Amber Heardilla ei rahaa maksaa korvauksia Johnny Deppille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma on kohissut kahden kuukauden ajan entisen näyttelijäparin Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnistä. Kyseessä on kunnianloukkausjuttu, jossa Depp vaati Heardia korvaamaan hänelle 50 miljoonaa euroa väittäessään julkisesti joutuneensa edellisessä parisuhteessaan lähisuhdeväkivallan uhriksi. Summa vastaa menetettyjä tuloja sekä korvauksia maineen tahrimisen takia.

Heard vaati puolestaan Johnny Deppiltä sataa miljoonaa dollaria tismalleen samasta syystä ja vetosi kunnianloukkaukseen. Depp voitti ja tuomari määräsi maksettavaksi 10,35 miljoonaa dollaria. Heard sai puolestaan kaksi miljoonaa dollaria korvauksia ja hän aikoo valittaa päätöksestä.

Heardin asianajaja Elaine Bredehoft sanoi NBC:n TODAY -ohjelman haastattelussa, että näyttelijätär ei pysty maksamaan entiselleen miehelleen sitä, mitä tuomaristo määräsi. Bredehoft vihjasi myös, että sosiaalisen median myrkyllinen vastareaktio Heardia vastaan ​​vaikutti ehdottomasti oikeudenkäyntiin, ja tuomariston oli mahdotonta sivuuttaa sitä, vaikka valamiehistön jäsenet eivät saaneet seurata tapauksen keskusteluja tuomioistuimen ulkopuolella.

Asianajaja uskoo, että mediasirkus antaa aiheen päätöksestä valittamiseen ja jutun uudelleen käsittelylle. Hän myös edelleen syyttää Deppiä väkivaltaiseksi julkisesti ja puhuu Heardista uhrina.