Onnea Sara Sieppi! Julkkiskaunotar juhlii luksuslomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana nykyisin toimiva taannoinen missi Sara Sieppi on viettänyt alkukesän Euroopan kohteissa lomaillen. Viimeisin matka on suuntautunut Kreikan Mykonos-saarelle. Nyt hän juhlii syntymäpäiväänsä.

Sara julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa hotellihuoneen parvekkeella suuren ruusupuskan kanssa. Kuvatekstissä Sieppi toteaa, että ”31 on just nyt aika hyvä”.

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa spekuloidaan kenen kanssa Sieppi viettää romanttista lomaansa, sillä hänen matkaseurastaan ei ole tihkunut tietoja julkisuuteen. Siepin seurasta kertoo kuitenkin se, että nainen on nauttinut illallista henkilön kanssa, joka on käyttänyt ruoan kyytipoikana olutta. Hän itse nauttii kala-aterian kyljessä punaviiniä. Tai sitten Sieppi on nauttinut olutta viinin ohella.