Peppukuva lahjaksi – Valtteri Bottas yllätti Lewis Hamiltonin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Formulatähti Valtteri Bottas hyvästeli joulukuussa Mercedes-tallinsa ja siirtyi Alfa Romeon riveihin. Taannoin Bottas vetäytyi Lappiin viettämään ansaittua lomaa puolisonsa Tiffany Cromwellin kanssa. Äskettäin hän yllätti faninsa julkaisemalla sosiaalisessa mediassa alastonkuvan itsestään. Kuvassa Valtteri makasi peppu paljaana purossa.

Ilmeisesti kilpakumppani Lewis Hamilton oli pitänyt kuvasta, joten Valtteri päätti antaa hänelle ikimuistoisen lahjan. Julkaisemallaan videolla Bottas nimittäin antaa saman alastonkuvansa lahjaksi Hamiltonille kehustettynä ja nimikirjoituksella varustettuna.

Kuva on ikuistettu Yhdysvaltojen Aspenissa, jossa Valtteri uskaltautui pujahtamaan jääkylmään vuoristopuroon. Luonnon helmassa uimaan menneellä suomalaisella ei yllättäen ollut uimahousuja tai vastaavia yllään, sillä Valtteri pulahti viilentymään alastomana. Kuvapäivitys sai nopeasti satoja tuhansia tykkäyksiä ja tuhansia kommentteja. Niiden perusteella suomalaisen formulakuskin päivitys on saanut varsinkin naisfanit villiintymään.