Rattijuoppo puhalsi Nurmeksen kauppatorilla 3,24 promillea

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisilaitos on napannut autonsa kanssa kurvailleen kuljettajan Nurmeksen kauppatorilla torstai-iltana 2. kesäkuuta ennen yhdeksää. Mies oli tuhdissa humalassa ja hänen ajokorttinsa otettiin välittömästi pois.

Hätäkeskus oli saanut tiedon mutkittelevasta autosta. Poliisipartio löysi auton ja kuljettajan nopeasti. Miehelle tehty puhalluskoe kertoi myös syyn sille, miksi ajoneuvon ohjaaminen oli ollut sangen haasteellista kuljettajalle.

Mies puhalsi alkometriin 3,24 promillea. On suorastaan ihme, että hän on ylipäätään pystynyt kävelemään autoon siinä kunnossa, ellei hänellä ole useamman päivän juopottelua alla. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.