Antti Tuisku julkaisi koiravideon – sitten huolestunut eläinlääkäri otti yhteyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni somekäyttäjä julkaisee tilillään mielellään kuvia ja videoita lemmikeistään, eikä suomalainen poptähti Antti Tuisku ole poikkeus. Nyt laulaja on paljastanut koiravideonsa johtaneen yllättävään yhteydenottoon eläinlääkäriltä.

Antti Tuisku oli jakanut Instagram-tarinoissaan videon, jossa hänen koiransa juoksevat lenkillä. Seuraavana aamuna tähden tilille oli ilmestynyt yksityisviesti eläinlääkärille. Eläinlääkäri oli huomauttanut barbet-rotuisen Viljo-koiran jalan näyttävän ontuvan.

– Kiitin häntä kovasti havainnosta ja viestistä, ja ensi viikolla lähdemme Viljon kanssa käymään eläinlääkärillä katsomassa että onhan kaikki varmasti kunnossa, Tuisku paljasti Instagram-tarinassaan.

Tuisku epäili koiran vaivan johtuvan jumista, sillä isompia viitteitä ontumiseen ei ole ollut. Tähti kuitenkin toteaa olevansa onnellinen saatuaan asiantuntijalta neuvon sosiaalisessa mediassa. Tuiskun mukaan hän ei olisi todennäköisesti huomannut itse mahdollista ongelmaa.