Kissa ”valmistui” yliopistosta – osallistui jokaiselle etäluennolle omistajansa kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevät on juhlimisen aikaa paitsi kouluista valmistuville ihmisille, myös ainakin yhdelle kissalle. Puolitoistavuotias Suki-kissa juhlisti yliopistosta valmistumista omistajansa Francesca Bourdierin kanssa.

Francesca Bourdier suoritti tänä keväänä ylemmän korkeakoulututkinnon Austinissa sijaitsevassa Texasin yliopistossa. Bourdier suoritti suuren osan yliopiston kursseista koronatilanteen vuoksi kotoa käsin. Hänen kissansa Suki oli mukana jokaisella etäluennolla.

– Olin suurimman osan ajastani asunnossani kissa vierelläni. Aina kun minulla oli Zoom-luento päällä, Suki vaikutti haluavan olla mukana kuuntelemassa sitä. Kissa istui aina tietokoneeni vierellä, Bourdier kuvaili Fox 5 -sivuston mukaan.

Bourdier ei halunnut tunnollisesti luennoille osallistuvan kissansa jäävän ulkopuolelle valmistumisen juhlinnasta. Hän löysi Sukille pienen ylioppilashatun ja tehdäkseen kissasta keväällä valmistuneiden kunniajäsenen.